Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNe Media

Vjosa në “Le Courrier des Balkans”-portali frankofon i Ballkanit reportazh për çështjen e HEC-it të Poçemit

“Vjosa është një nga lumenjtë e fundit të egër në Evropë. Në vend që ta mbrojë këtë pasuri të jashtëzakonshme natyrore, Autoritetet Shqiptare preferojnë të shfrytëzojnë potencialin e lartë të saj për hidro-energji”, e hap reportazhin gazetari Louis Seiller, i cili intervistoi përfaqësuesit e EcoAlbania-s pak kohë më parë.

CategoriesNe Media

Intervistë @Radio Tirana: nismat e fundit për mbrojtjen e Vjosës

Lumi Vjosa, një ndër pasuritë natyrore më me vlerë për Evropën është i rrezikuar tashmë nga ndërtimi i pakontrolluar i projekteve hidroenergjetike. Vizioni i organizatave mjedisore, banorëve dhe qeverisjes vendore për të ardhmen e lumit është shpallja e tij Park Kombëtar sipas standardeve Evropiane duke promovuar zhvillimin e qëndrueshëm nëpërmjet turizmit.

CategoriesNe Media

BalkanWeb: Grupi Patagonia, pjesë e setit fotografik nga Roland Tasho

Tiranë- Një set i rrallë fotografish është realizuar së fundi nga fotografi i mirënjohur Roland Tasho. Tasho ka fotografuar me kostume popullore shqiptare mjaftë personazhe të huaj, personalitete të njohur të fushës së politikës, artit e sportit. Fotografi rrëfen për “BalkanWeb” se ka bërë pjesë të albumit të tij emra të njohur, të cilët kanë […]

CategoriesNe Media

Reporter.al: Protesta kundër importit të mbetjeve, shoqëria civile kërkon tërheqjen e ligjit

Nga Ivana Dervishi / BIRN Qindra qytetarë u mblodhën jashtë parlamentit të enjten për të nxitur deputetët të mos e votojnë ligjin e importit të mbetjeve, ndonëse votimi u tërhoq përkohësisht nga rendi i ditës. Qindra qytetarë dhe aktivistë mjedisorë u mblodhën të enjten përpara Parlamentit për të protestuar kundër miratimit të ligjit të menaxhimit […]