Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesEdukimi Mjedisor në Shkollat 9-vjeçare në Shqipëri

Nxitja e ndërgjegjësimit: Edukojmë dhe mësojmë nga nxënësit e shkollës 9-Vjeçare “Konferenca e Pezës” në Tiranë

Tiranë, 13 dhjetor 2023. Në frymën e festave, kemi pasur kënaqësinë të organizojmë një orë edukimi mjedisor me nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Konferenca e Pezës” në Tiranë. Ky aktivitet synoi të nxisë ndërgjegjësimin mjedisor në nxënësit e kryeqytetit me anë të teorisë, eksperimenteve dhe lojërave edukative. Gjatë orës edukative, pati diskutime mbi ndotjen mjedisore dhe […]

CategoriesEdukimi Mjedisor në Shkollat 9-vjeçare në Shqipëri

Të kujdesemi për të nesërmen: Festimi i Ditës Botërore të Dheut me Shkollën “Asim Zeneli”

Progonat, 5 dhjetor 2023. Në zemër të Progonatit, nxënësit e shkollës “Asim Zeneli” festuan Ditën Botërore të Dheut në një mënyrë unike dhe me ndikim për të ardhmen duke mbjellur pemë në zonën përreth. Dita nisi me një orë edukimi mjedisor, e ndjekur nga një seri lojërash edukuese tërheqëse në natyrë, për të krijuar një […]

CategoriesLajme ISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz.

Aktivitet në natyrë: Një ditë edukimi mjedisor në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Librazhd Katund, 23 nëntor 2023. 15 nxënës të shkollës 9- vjeçare “Librazhd Katund” kaluan një ditë emocionuese në natyrë ku morën pjesë në pastrimin e ambientit të shkollës, shtimin e filizëve të rinj bimorë në zonën e tyre si dhe u bënë pjesë e lojërave zbavitëse dhe edukuese me tematikën e korridoreve ekologjike. Gjatë aksionit […]

CategoriesEdukimi Mjedisor në Shkollat 9-vjeçare në Shqipëri

Eko-Miqësor për Festat e Fundvitit: Si të krijojmë dekore për festa dhe ruajmë natyrën njëkohësisht

Tiranë,17 nëntor 2023. Miqtë më të vegjël të EcoAlbania u bënë pjesë e orës edukative me tematikën e Riciklimit, nxitur nga periudha e fastave të fundvitit ku edhe konsumi i materialeve të dekorit me përmbajtje të lartë plastike rritet. Ora edukative nisi me shpjegimin se sa e lehtë është të marrim nga natyra bojëra dhe ngjyra […]

CategoriesEdukimi Mjedisor në Shkollat 9-vjeçare në Shqipëri

Fidanët e ndryshimit: Iniciativa bashkëpunuese për ripyllëzim në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Hotolisht, 3 nëntor 2023. Sëbashku me nxënësit e shkollës “Rrahman Çota”, Hotolisht dhe ADZM Elbasan, në një përpjekje për të luftuar dhe edukuar mbi shpyllëzimin, ndotjen dhe çështje të tjera mjedisore, i shtuam Parkut Kombëtar “Shebenik Jabllanicë” pemë autentike të zonës. Kjo nismë kishte për qëllim edukimin e të rinjve mbi rivendosjen e ekuilibrit natyror […]

CategoriesEdukimi Mjedisor në Shkollat 9-vjeçare në Shqipëri

Fuqizimi i Kujdestarëve të Natyrës: Edukim Mjedisor në Piskovë

Piskovë, 20 tetor 2023. Nxënës të shkollës 9- vjeçare “1 Maji”në Psikovë, Përmet ndanë eksperiencat e tyre për mbrojtjen e natyrës gjatë sesionit të radhës të edukimit mjedisor. Fokusi i sesionit ishte vlerësimi i pasurisë së natyrës në zonën e tyre dhe si mund ta ruajnë atë nga ndotja potenciale. Nxënësit ishin krenarë që ndanë […]