Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete

Takimi i miqve të Vjosës në Qendrën e Kulturës Tulla

Takimi i radhës i miqve të Vjosës u zhvillua në Qendrën e Kulturës Tulla në Tiranë. Miqtë besnik të Vjosës nuk munguan në këtë takim i cili do t’i shërbejë ekipit të fushatës “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës” për të ngritur çështjen e Vjosës si një çështje me rëndësi gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet e qeverisë qëndrore. 

CategoriesAktivitete

Zhvillimi i qëndrueshëm i luginës së Vjosës “mbledh” në takim Miqtë e Vjosës

Në vazhdën e takimeve të miqve të Vjosës, përfaqësues të institucioneve, gazetarë, dhe dashamirës të mjedisit u mblodhën më 15 tetor 2020 në Tiranë për të diskutuar mbi ecurinë e ngjarjeve në lidhje me ndërtimin e hidrocentraleve në lumin e Vjosës. Takimi erdhi pas vendimit të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit për refuzimin e lejes […]

CategoriesAktivitete Iniciativa

Takimi i Miqve të Vjosës

Takimi i përstinshëm i Miqve të Vjosës mblodhi sërish miq të vjetër e të rinj. Që prej Marsit kur u realizua takimi i fundit “shumë ujë ka rrjedhur në Vjosë” dhe shumë zhvillime ka patur lidhur me përpjekjet tona për mbrojtjen e saj. Nga ana tjetër zhvillime ka patur edhe në kah të kundërt, ku planet për ndërtimin e HEC-eve në luginë janë rigjallëruar.