Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNe Media

Të shpëtojmë “Zemrën Blu” të Europës, në fokus lumi Vjosë

Një artikull nga Prof. Dr. Aleko Miho Ky shkrim merr shkas nga shqetësimi i mjedisorëve evropianë dhe vendas për kërcënimet hidroenergjetike ndaj lumenjve të Ballkanit, përfshirë dhe Shqipërinë, ku ndër ta lumi Vjosë ka vëmendje të veçantë. Në gjithë rajonin e Ballkanit ka mbi 34000 kilometra rrjedhash lumore, ku rreth 3100 km i përkasin Shqipërisë; […]

CategoriesNe Media

Protestë kundër devijimit të lumit Vjosa

Kronikë, Top Channel Përfaqësues të EcoAlbania dhe aktivistë të mjedisit protestuan përpara Ministrisë së Jashtme për projektidenë greke për devijimin e Vjosës, por aktiviteti mori kthesë tjetër, kur për t’i takuar doli ministri i jashtëm, Ditmir Bushati.  Pas takimit me shefin e diplomacisë shqiptare, ambientalistët dhe qytetarët kanë qenë në një linjë me Ministrinë e […]