Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesENGONA- Rrjeti i OSHC-ve mjedisore në Shqipëri Njoftime për shtyp

Platforma ENGONA prezantohet në TiboNews

Platforma e organizatave ENGONA u prezantua së fundmi nga Drejtori i EcoAlbania, Olsi Nika në Tibo News. Në intervistën e tij, Nika thekson rëndësinë që ka platforma ENGONA në rritjen e bashkëpunimit mes organizatave mjedisore, veçanërisht për ato lokale të cilat janë tashmë pjesë të platformës apo do të bëhen pjesë në të ardhmen. Ndiqni […]

CategoriesNe Media ENGONA- Rrjeti i OSHC-ve mjedisore në Shqipëri

Scan TV: Koalicioni i organizatave bën gati padinë për zonat e mbrojtura

Një grup organizatash të shoqërisë civile po bashkëpunojnë në ngritjen e akt-padisë për kundërshtimin e procesit të ndërmarrë nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura për rishikimin e rrjetit të zonave të mbrojtura. Sipas Besjana Gurit, nga EcoAlbania procesi u krye në një kohë rekord, ndërsa u finalizua me heqjen e shumë zonave, çka i […]

CategoriesNe Media ENGONA- Rrjeti i OSHC-ve mjedisore në Shqipëri

Mbrojtja dhe advokimi për mjedisin, gati platforma për rrjetëzimin e organizatave 

Drejtori Ekzekutiv i EcoAlbania, Olsi Nika, ka dhënë së fundmi një intervistë për “Gazetën Shqiptare”, në të cilën ka folur për projektin e rrjetëzimit të organizatave mjedisore në Shqipëri. Projekti, që po zbatohet nga konsorciumi i organizatave EcoAlbania, ACEG dhe Instituti për Politika Publike dhe Mirëqeverisje me mbështetjen e LevizAlbania, ka ngritur platformën online Engona.al, […]

CategoriesAktivitete ENGONA- Rrjeti i OSHC-ve mjedisore në Shqipëri

Video: Sfidat e organizatave lokale të shoqërisë civile

Sfidat e organizatave lokale të shoqërisë civile, të cilat angazhohen për çështjet mjedisore në Shqipëri janë të shumta dhe vet rrjetëzimi i tyre haset me këto sfida dhe kërkon kohë që të arrihet. Disa nga vështirësitë me të cilat organizatat përballen janë: mungesë kapacitetesh organizative, lidhje të dobëta, buxhete të limituara apo aftësi të kufizuara […]