Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNGOs for Biodiversity Conservation Aktivitete

Eksploroni mrekullitë e Pishë Poro-Nartë: Një Thesar Ndërkombëtar

🌍🌿 E rrënjosur brenda kufijve të saj gjendet një zonë me rëndësi të pashembullt- Peizazhi i Mbrojtur Pishë Poro-Nartë. Ky rajon i jashtëzakonshëm njihet në mbarë botën për pasurinë e tij ekologjike, historike dhe arkeologjike, duke shpalosur një mozaik të mahnitshëm peizazhesh dhe habitatesh të ndryshme. 🏞️ Statusi i Peizazhit të Mbrojtur 🏞️ Zyrtarisht shpallur […]

CategoriesNGOs for Biodiversity Conservation Aktivitete

Zbuloni Bukurinë dhe Pasurinë e Parkut Kombëtar të Malit të Dajtit

🌄🌿 Themeluar në vitin 1960, Parku Kombëtar i Malit të Dajtit me krenari mban titullin e Parkut të parë Kombëtar të Shqipërisë. Ky thesar natyror është pranë kryeqytetit dhe është një pasuri biologjike dhe trashëgimi kulturore. 🏞️ Një xhevahir i Rrjetit EMERALD 🏞️ Malit i Dajtit nuk është thjesht një park; është një pjesë e […]

CategoriesNGOs for Biodiversity Conservation Aktivitete

Koalicioni i OJF-ve për Mjedisin takohet me aktorët lokalë të Parkut Kombëtar Lurë – Mali i Dejës

9 Tetor 2023, Kamez. Koalicioni i OJF-ve për Mjedisin organizoi së fundmi një takim konsultativ të rëndësishëm për të trajtuar çështjen kritike të ri-zonimit në zonat e mbrojtura. Takimi mblodhi aktorët vendorë nga Zall Gjoçaj, të cilët ndanë pamjet dhe shqetësimet e tyre në lidhje me gjendjen aktuale të rajonit. Diskutimi kryesor u përqëndrua në […]

CategoriesESPID4Vjosa Aktivitete

Mirëqeverisja e ujit: Përfaqësues të autoriteteve shqiptare marrin pjesë në vizitën e shkëmbimit me Komisionin Evropian në Bruksel

Bruksel, 19-20 Shtator, 2023. Vizita e dytë e shkëmbimit në kuadër të projektit ESPID 4 VJosa u zhvillua në Bruksel, mes përfaqësuesve të autoriteteve shqiptare dhe atyre të Komisionit Evropian, me qëllim shkëmbimin e informacionit dhe përvojës në fushën e mirëqeversijes së ujit. Përfaqësues të AMBU, Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, AKBN, AKF, ADA si […]

CategoriesAktivitete

17 zyrtarë të Programit të Partneriteteve për Restaurimin e Lumit Cumbrian vizitojnë Vjosën

13 shtator 2023. Tepelenë. Në këtë mëngjes plot diell në Qendrën Kërkimore të Vjosës, ne patëm nderin të mirëpresim 17 zyrtarë të Programit të Partneriteteve të Restaurimit të Lumit Cumbrian. Programi synon të rivendosë proceset natyrore lumore në Parkun Kombëtar të Rajonit të Liqenit në veriperëndim të Anglisë, kryesisht në lumenjtë Kent, Derwent dhe Eden. […]

CategoriesAktivitete

Studentë dhe profesorë nga Universiteti Humboldt, Berlin vizitojnë Qendrën Kërkimore të Vjosës

Pasditen e një prej ditëve të para me shi për pak kohë, ne ishim të lumtur të mirëpresim mysafirët tanë nga Universiteti Humboldt, Berlin, në Qendrën Kërkimore të Vjosës: Grupi prej 25 studentësh të Gjeografisë të shoqëruar nga Prof. Daniel Müller kishin zgjedhur të vizitonin këtë objekt si një nga ndalesat e tyre të para […]