Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete

Mariann Saether – Mbretëresha e Kampionatit Botëror të Kayakut mbështet “Turin e Lumenjve të Ballkanit”

Lindur e rritur në Norvegji, Saether është kampionia aktuale e sportit ekstrem kayak në botë, e cila zotëron fitore të shumta nga konkurset e stilit të lirë deri tek ato me canoe. Ajo është e apasionuar pas natyrës dhe e vendos atë para librave, çka është e habitshme duke parë diplomën e saj universitare 9-vjecare […]

CategoriesAktivitete Fushata “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës”

Turi i lumenjve të Ballkanit, vetëm një muaj larg!

Nën sloganin “Të shpëtojmë lumenjtë e Ballkanit – Stop cunamit të digave” Turi i lumenjve të Ballkanit synon të rrisë ndërgjegjësimin në lidhje me bukurinë e lumenjve të Ballkanit dhe kërcënimet me të cilat ata përballen. Udhëhequr nga ish-atleti olimpik slloven dhe themelues i Leeway Collective, Rok Rozman, kayakistë nga e gjithë Evropa do të […]