Radio Tirana: Nisja e “Turit të lumenjve të Ballkanit”

Për mikrofonin e Radio Tirana, përfaqësuesja e EcoAlbania, Besjana Guri, prezanton për herë të parë “Turin e lumenjve të Ballkanit” i cili do të zvillohet nga data 16 prill deri më 20 maj në disa lumenj në Ballkan duke përfshirë dhe lumenjtë në Shqipëri si: Valbona, Osumi dhe Vjosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *