Ne Media

Shkrim i thelluar Vjosa pa diga krijon aleanca të forta

Vjosa pa digaNjë shkrim i thelluar i realizuar nga gazetarja Fatjona Mejdini, sjell në vëmendje kauzën “Vjosa pa diga” dhe betejën e banorëve të prekur nga hidrocentrali i Pocemit në Vjosë.  Në ketë shkrim do të gjeni qëndrimet e disa prej banorëve të prekur si dhe opinionet e përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare dhe kombëtare mbi rëndësinë Vjosës si një ekosistem unik në Evropë. EcoAlbania me mbështetjen e disa donatorëve të huaj dhe vendas si LëvizAlbania në Shqipëri ka punuar për ndërgjegjësimin dhe informimin e banorëve të gjithë luginës së Vjosës mbi planet e qeverisë për ndërtimin e digave në Vjosë.

Shkrimin e publikuar nga Shqiptarja.com dhe Panorama mund ta gjeni duke klikuar më

poshtë:

 

Shqiptarja.com  Panorama