Elementi i pestë: Diga mbi Vjosë

Episodi i tretë i ciklit të dokumentarëve të realizuar nga grupimi i gazetarëve Elementi i pesë i kushtohet Vjosës – betejës së komuniteteve të prekura, OJF-ve dhe shkencëtarëve për ta ruajtur atë në gjendjen natyrore dhe për ta mbrojtur nga ndërtimi i hidrocentraleve. Dokumentari prej rreth 55 minutash paraqet nga afër situatën e lumit dhe problematikat me të cilat përballen ata. 

Dokumentari është shfaqur në RTSH për publikun e gjëre.

Për më shumë gjeni më poshtë videon e plotë: 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *