Shkrim i thelluar Vjosa pa diga krijon aleanca të forta

Vjosa pa digaNjë shkrim i thelluar i realizuar nga gazetarja Fatjona Mejdini, sjell në vëmendje kauzën “Vjosa pa diga” dhe betejën e banorëve të prekur nga hidrocentrali i Pocemit në Vjosë.  Në ketë shkrim do të gjeni qëndrimet e disa prej banorëve të prekur si dhe opinionet e përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare dhe kombëtare mbi rëndësinë Vjosës si një ekosistem unik në Evropë. EcoAlbania me mbështetjen e disa donatorëve të huaj dhe vendas si LëvizAlbania në Shqipëri ka punuar për ndërgjegjësimin dhe informimin e banorëve të gjithë luginës së Vjosës mbi planet e qeverisë për ndërtimin e digave në Vjosë.

Shkrimin e publikuar nga Shqiptarja.com dhe Panorama mund ta gjeni duke klikuar më

poshtë:

 

[su_button url=”http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/kauza-e-vjos-s-pa-diga-krijon-nj–aleanc–t–fort–464743.html” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Shqiptarja.com[/su_button] [su_button url=”http://www.panorama.com.al/kauza-e-vjoses-pa-diga-krijon-nje-aleance-te-forte/” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Panorama[/su_button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *