Zëri Amerikës: Beteja për Vjosën

Kronikë nga Zëri Amerikës

Të mbledhur së bashku ambientlistët dhe banorët e zonës, në bashkëpunim me shoqatën gjermane RiverWatch, kërkojnë shpalljen e Vjosës Park Kombëtar. Ata synojnë të pengojnë planet për projekte hidroenergjetike në lumë por ta lenë atë në gjendje të lirë për të zhvilluar ekoturizmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *