TV gjerman MDR: Kronikë kushtuar Zemrës blu të Evropës

Televizioni Gjerman MDR (Mitteldeutscher Rundfunk) ka transmetuar një kronikë për lumin Vjosa duke njohur ndjekësit e saj me lumin e fundit të egër në Evropë dhe punën që po bën fushata për zemrën blu për t’a mbrojtur nga ndërtimi i hidrocentraleve.

Gazetarët e MDR kanë vizituar luginën e Vjosës duke filluar nga pjesa e poshtme e saj deri në kanionin e Langaricës në pjesën e sipërme.

Kronikën e transmetuar në MDR mund ta shihni dhe në faqen zyrtare te MDR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *