Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete Njoftime për shtyp

Lumi Vjosa sërish në Parlamentin Evropian

Bruksel 29 Qershor 2016. Në kuadër të fushatës “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës” EcoAlbania së bashku me RiverWatch dhe EuroNatur solli në vëmendjen e Parlamentit Evropian dhe Komisionit Evropian çështjen e ndërtimit të hidrocentraleve në lumin e fundit natyror në Evropë. Drejtuar nga Zv. Presidentja e PE, Ulrike Lunacek, me datë 29 Qershor 2016, […]

CategoriesNjoftime për shtyp

Parlamenti Evropian kritikon Qeverinë Shqiptare për hidrocentralet në Vjosë dhe në zonat e mbrojtura

Njoftim i përbashkët për shtyp nga EuroNatur, RiverWatch dhe EcoAlbania Tiranë, Vienë, Radolfzell, 14 prill 2016. Sot Parlamenti Evropian kritikoi Qeverinë Shqiptare mbi planet për ndërtimin e hidrocentraleve dhe i bën thirrje të marrë në konsideratë zonat e mbrojtura dhe zonat e tjera natyrore të ndjeshme, në veçanti parqet kombëtare. Në Raportin e Komisionit të Zgjerimit që […]