Rezervoni datën: Simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër

Mirësevini në simpoziumin ndërkombëtar për lumenjtë e egër

Kemi kënaqësine t’ju njoftojmë se simpoziumi ndërkombëtar shkencor për lumenjtë e egër (IWRS 2019) do të mbahet më 18 tetor 2019, në Tiranë, Shqipëri

Ruani datën!

Simpoziumi IWRS 2019 mbledh së bashku shkencëtarë të njohur nga Europa, SHBA, dhe Japonia për të shqyrtuar cështjet e rëndsishme dhe mundësitë për mbrojtjen e lumenjve të fundtit të egër në botë.

Simpoziumi IWRS 2019 de të zhvillohet në:

Datë: 18.10.2019

Ora: 09.00 – 17.00

Vendi: Salla Antigonea, Hotel Rogner, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 1001, Tiranë

Shkarkoni ftesën këtu: FtestaIWRSshqip

Nata e lumenjve të egër është nata festive kushtuar lumenjve të fundit të ëgër në botë, që përfshin bisede me shkencëtarë ndërkombëtarë dhe shiptare, si dhe muzikë me artiste të ftuar.

Të ftuar: Robert Naiman (SHBA), Aleko Miho (Shqipëri), Klement Tockner (Austri)

Datë: 18.10.2019

Ora: 19.30 – 21.30

Vendi: Kinema Millenium, Rr. Murat Toptani, Tiranë

Shkarkoni ftesën këtu: FtesaWRshqip

 Pa regjistrim të nevojshëm!

Hyrja falas!