Revista Anabel për “Vjosa Forever Concert”

Së fundmi revista Anabel ka shprehur mbështetjen e saj ndaj Vjosës duke publikuar artikuj në news feed-in e saj.

Ajo nis duke përmëndur qëllim kryesor e fushatës së Vjosës për të cilin po mbahet dhe koncerti ndërgjegjësues i “VJOSA FOREVER”. “EcoAlbania në bashkëpunim me partnerët e saj, organizon koncertin ndërgjegjësues për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe degët e saj. Koncerti do të mbahet në Tepelënë, më 4 qershor 2022, ora 18:00 – 22:00.” Artikulli vijon të japi informacione rreth koncertit duke përmendur artistët dhe detaje të tjera.

Gjejmë rastin tju ftojmë të gjithëve të bashkoheni në koncert e të thërasim “Vjosa Forever”.

Gjeni artikullin e plote këtu