Radio Tirana: PE jo HEC-e në Vjosë dhe zona të mbrojtura

Nga Oralda Lahe / Radio Tirana

Të ftuar në Radio Tirana për të folur mbi Rezolutën e Parlamentit Europian, ku specifikisht “i bën thirrje Qeverisë Shqiptare të kontrollojë zhvillimin e hidrocentraleve në zonat e ndjeshme mjedisore si në lumin Vjosa ashtu dhe në zonat e mbrojtura për të ruajtur integritetin e parqeve kombëtare ekzistuese”. Për më tepër do të mësoni rreth Turit të Lumenjve të Ballkanit dhe nismave të tjera që EcoAlbania ka ndërmarrë në kuadër të “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *