Protestë kundër ndërtimit të HEC-eve në Luginën e Vjosës

Kronikë, Zëri i Amerikës

Aktivistë të mjedisit dhe banorë të Luginës së Vjosës protestuan sot kundër planeve për ndërtimin në këtë zonë të hidrocentraleve të vegjël. Vetëm përgjatë Lumit të Bënçës, një nga degët e Vjosës ne afersi te Tepelenes,  janë parashikuar 5 Hidrocentrale dy prej të cilëve kanë nisur të ndërtohen.

Shikoni lajmin tek VOA edhe këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *