“Kronikë e Pambaruar” e Vera Bekteshit në Ora News

Dy mikeshat e Vjosës në “Kronikë e Pambaruar”, ORA NEWS

Vera Bekteshi në Kronikë e Pambaruar, jeta dhe paralelet mes tyre, vizioni i botës, tregimi, romani, shkrimtarët e mëdhenj…pastaj fizika, shkenca dhe e fundit por jo nga rëndësia Vjosa …- të gjitha këto dhe më shumë në intervistën me Verën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *