Pa Para – Pa Diga: Peticioni i Patagonias, në mbrojtje të Zemrës Blu të Europës

Prej 5 vitesh vijon fushata për ruajtjen e lumit Vjosë dhe lumenjve të tjerë të Ballkanit të paprekur nga dëmet e pakthyeshme të hidrocentraleve. Patagonia po vijon fushatën e saj në mbrojtje të “Zemrës Blu të Europës” duke iniciuar një peticion ndërkombëtar. Kërkoju bankave ndërkombëtare (EBRD, EIB, IFC) të ndalojnë së investuari në shkatërrimin e lumenjve të fundit të egër në Europë.

Firmos peticionin duke ndjekur linkun:


http://blueheart.patagonia.com/take-action

Zbuloni më shumë për të vërtetën mbi Digat në linkun:
pat.ag/TheDamTruth