Mediat raportojnë: Konferencë “Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen”

 Në konferencën për shtyp, të organizuar nga EcoAlbania në Tiranë, është diskutuar për problematiken e HEC-eve në lumin e Vjosës. Në konferencë janë bërë pjesë mbështetës dhe ekspertë të shumtë për mbrojtjen e lumit por nuk munguan edhe banorë të zonave që preken nga ndërtimi i HEC-eve. Banorët shprehën shqetësimet e tyre mbi këto plane, por organet vendimmarrëse pavarësisht se ishin të ftuar munguan në konferencë.

 

 

Lajmin e  plotë mund ta gjeni të publikuar në:

 [su_button url=”http://www.gsh.al/2017/06/09/hidrocentralet-politika-bojkoton-konferencen-per-mbrojtjen-e-vjoses/” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Gazeta Shqiptare[/su_button]    [su_button url=”https://www.youtube.com/watch?v=JO3tt-yhGKE&feature=youtu.be” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Report TV[/su_button]   [su_button url=”http://www.oranews.tv/vendi/ambjentalistet-e-konsiderojne-fitore-ndalimin-e-ndertimit-te-digave-ne-vjose/” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Ora News[/su_button]     [su_button url=”http://www.rd.al/2017/06/ambientalistet-e-konsiderojne-fitore-ndalimin-e-ndertimit-te-digave-ne-vjose/” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Rilindja Demokratike[/su_button]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *