Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesIniciativa

#Protect water – mbroni ujin

Të gjithë kemi nevojë për ujë për të mbijetuar, por pa lumenj, liqene dhe laguna të shëndetshme nuk ka ujë. Burimet e ujit në Evropë mbrohen nga legjislacioni i BE, por shumë qeveri të shteteve anëtare duan t’i dobësojnë këto ligje. Së bashku në duhet të ndalojmë këtë gjë. Komisioni Evropian tani kërkon mendimin tuaj përmes konsultimit publik. Kjo është mundësia juaj e vetme për t’I treguar atyre që të përforcojnë ligjet për ujin.

CategoriesAktivitete Iniciativa

Takimi i Miqve të Vjosës

Takimi i përstinshëm i Miqve të Vjosës mblodhi sërish miq të vjetër e të rinj. Që prej Marsit kur u realizua takimi i fundit “shumë ujë ka rrjedhur në Vjosë” dhe shumë zhvillime ka patur lidhur me përpjekjet tona për mbrojtjen e saj. Nga ana tjetër zhvillime ka patur edhe në kah të kundërt, ku planet për ndërtimin e HEC-eve në luginë janë rigjallëruar.

CategoriesNjoftime për shtyp Iniciativa

Mbi 120 000 persona u kërkojnë bankave të zhvillimit të shpëtojnë zemrën blu të Evropës, duke mos investuar për hidrocentrale në Ballkan

Londër, Pragë, Radolfzell, Vjenë, 21 qershor 2018 – Dje, përfaqësuesit e fushatës “Të Shpëtojmë Zemrën Blu të Evropës” u dorëzuan një peticion të nënshkruar nga më shumë se 120,000 persona drejtuesve të nivelit të lartë pranë zyrave qendrore të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), në Londër.