Eda Zari: Shpëto Valbonën! Shpëto Vjosën! Jo diga!

Nga Eda Zari

Artistet Eda Zari dhe Elina Duni së bashku me kolegë të tjerë të mirënjohur si Alban Nimani, Marsela Çibukaj, Genc Salihu etj janë bërë pjesë e fushatës për mbrojtjen e Parkut Kombëtar të Valbonës nga ndërtimi i hidrocentraleve. Të shtunën datë 29 tetor së bashku me artistë të tjerë, kanë organizuar një koncert-protestë në Valbonë me sloganin “#MosmaprekValbonën”.

Protestës iu bashkuan shumë qytetarë dhe aktivistë nga Tirana, Shkodra, Peja, Prishtina dhe Gjakova. Kjo protestë ndryshe i ka dhënë akoma më tepër jehonë çështjes kritike të ndërtimit të hidrocentraleve në Valbonë. Artistet e xhazit ftojnë publikun të bashkohen nesër datë 29.10.2016 në koncertin protestë në Valbonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *