Njerëz në fokus- Lumenjtë e kërcënuar nga fqinjët

Në emisionin “Njerëz në fokus” e ftuar Vera Bekteshi, përfaqesuese e EcoAlbania, për të folur mbi çështjen e devijimit të lumit Vjosa dhe kërcënimeve që i kanost nga ndërtimi i hidrocentraleve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *