Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNe Media

Reporter.al: Mënyra e gabuar për të dhënë një hidrocentral me koncesion

Nga Gjergj Erebara / BIRN Qeveria aktuale ka nisur deri tani dy procedura koncesionesh për hidrocentrale të mëdha, që të dyja duke ndjekur të njëjtat procedura të gabuara të qeverisë paraardhëse, vetëm se kësaj here, edhe me më pak transparencë. Në vitin 2003, Banka Botërore kreu një studim mbi potencialin e prodhimit të energjisë elektrike […]

CategoriesNe Media

Zëri Amerikës: Beteja për Vjosën

Kronikë nga Zëri Amerikës Të mbledhur së bashku ambientlistët dhe banorët e zonës, në bashkëpunim me shoqatën gjermane RiverWatch, kërkojnë shpalljen e Vjosës Park Kombëtar. Ata synojnë të pengojnë planet për projekte hidroenergjetike në lumë por ta lenë atë në gjendje të lirë për të zhvilluar ekoturizmin.