Ne Media

Mediat raportojnë: Konferencë “Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen”

 Në konferencën për shtyp, të organizuar nga EcoAlbania në Tiranë, është diskutuar për problematiken e HEC-eve në lumin e Vjosës. Në konferencë janë bërë pjesë mbështetës dhe ekspertë të shumtë për mbrojtjen e lumit por nuk munguan edhe banorë të zonave që preken nga ndërtimi i HEC-eve. Banorët shprehën shqetësimet e tyre mbi këto plane, por organet vendimmarrëse pavarësisht se ishin të ftuar munguan në konferencë.

 

 

Lajmin e  plotë mund ta gjeni të publikuar në:

  Gazeta Shqiptare    Report TV   Ora News      Rilindja Demokratike