Radio Tirana: Lumenjtë e Shqipërisë dhe sfidat për mbrojtjen e tyre

Të ftuar në Radio Tirana 2 përfaqësues të EcoAlbania në emisionin “OMNI” për të folur për lumenjtë e Shqipërisë dhe sfidat për mbrojtjen e tyre. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *