Ora News Tv: Nismat për mbrojtjen e Valbonës dhe Vjosës

Olsi Nika, i ftuar në Ora News Tv, flet për nismat që janë marrë në mbrojtjen e lumit Vjosa dhe Parkut Kombëtar të Valbonës nga epidemia e HEC-eve. EcoAlbania që prej një viti ka marrë mbështetjen e Lëviz Albania për mbrojtjen e lumit të Vjosës dhe angazhimet e komunitetit në vendim-marrje.

Më poshtë gjeni intervistën e plotë në emisionin “Alert”, me gazetarin Granit Sokolaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *