OraNews: Në Fokus- “A dinë të protestojnë shqiptarët”- Ora News

A dinë të protestojnë shqiptarët?

E ftuar në emisionin Në Fokus në Ora News, përfaqësuesja e EcoAlbania, Vera Bekteshi flet për kulturën e protestës qytetare në Shqipëri. Tematika kryesore që u trajtua është problematika e HEC-ve në Vjosë dhe rëndësia e reagimit qytetar për mbrojtjen e natyrës. Pavarësisht nga mënyra se si realizohet, e rëndësishme është të protestojmë për çështje që na prekin ne dhe brezat e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *