Mëngjes informues në Mirësevjen në TVSH

Në kuadër të “Ditës Botërore të Mjedisit” përfaqësuesja e EcoAlbania, Besjana Guri e ftuar në emisionin “Mirësevjen” në TVSH për të folur mbi fushatën “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës” si dhe për promovimin e “Ditës së Vjosës”.

Pse Vjosa është kaq e rëndësishme në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar? Cilat janë problematikat kryesore që e cënojnë këtë thesar të natyrës shqiptare dhe çfarë po bën EcoAlbania në bashkëpunim me partnerët ndërkombëtar RiverWatch dhe EuroNatur për ta mbrojtur lumin e fundit të egër të Evropës? Këto dhe shumë pyetje të tjera u trajtuan gjatë emisionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *