Media kombëtare raporton mbi rekomandimet e Konventës së Bernës

Komisioni i Përhershëm i Konventës së Bernës ka publikuar së fundmi një draft me 12  rekomandime për qeverinë shqiptare në lidhje me planet për ndërtimin e hidrocentraleve në lumin Vjosë. Ajo rekomandon qeverinë shqiptare të pezullojë projektet për ndërtimin e hidrocentraleve të Kalivaçit dhe Poçemit në Vjosë, pasi zbatimi i tyre do të shkonte në kundërshim me parimet e Konventës e Bernës dhe i kërkon asaj të bëjë një planifikim strategjik e të ndërmarrë vlerësime të mëtejshme.  Ky lajm është raportuar edhe nga mediat kombëtare si më poshtë:

 

[su_button url=”http://www.scan-tv.com/pezulloni-kalivacin-e-pocemin-konventa-e-bernes-rekomandime-qeverise-nika-jane-detyruese/?fbclid=IwAR07WIDNCG6rkDBsRGnBaENKK_AxE-rhy8uxnDYeJTQWvHDkrDcHIMz8f7Q” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Scan TV[/su_button] [su_button url=”https://www.zeriamerikes.com/a/4627610.html?fbclid=IwAR1E7hn5RarErm7Zmcw970vx5xlZz0F76Yh9Tmf8gz9R3BVQvRn7DyzKYTI” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]VOA – Zëri Amerikës [/su_button] [su_button url=”https://www.reporter.al/draft-raporti-i-eksperteve-te-konventes-se-bernes-kerkon-pezullimin-e-hec-eve-kalivac-dhe-pocem/?fbclid=IwAR3Hq9FwbuZYQ-thANLQGH5VUdFFyd207B0Sw5A9L66cLQiaFNQZXvtRZsk” style=”glass” background=”#0ABAB5″ size=”9″ radius=”round” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]BIRN – Reporter.al[/su_button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *