Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesLajme ISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz.

Dita Botërore e Edukimit mjedisor: Ekspeditë në bukurinë e borës në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Dorëz, Librazhd, 26 janar 2024. Nxënës të shkollës 9-vjeçare “Shefqet Dosku” iu bashkuan ekipit të EcoAlbania dhe AdZM Elbasan, për të dhënë kontributin e tyre në nismën për ripyllëzimin e Parkut Kombëtar “Shebenik-Jabllanicë”. Në kuadër të “Ditës Botërore të Edukimit Mjedisor” ata jo vetem bashkëpunuan për mbjelljen e fidanëve të bredhave në park, por edhe […]

CategoriesISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz. Lajme

Skrapar: Finalizohet roundi i workshopeve mbi planin e veprimit për korridorin ekologjik

Raundi i konsultimit të parë u përmbyll me seminarin përfundimtar që u zhvillua në qytetin e Çorovodës – Bashkia Skrapar më 19 janar 2024. Në seminar morën pjesë 10 përfaqësues të aktorëve kryesorë të zonës Berat-Skrapari, përfshirë përfaqësues të bashkive. , Prefektura e Beratit, RAPA Berat, OJF dhe sektori privat që operojnë në fushën e […]

CategoriesISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz. Lajme

Pogradec: Zhvillohet workshopi i tretë mbi zhvillimin e planit të veprimit për korridorin ekologjik

Workshopi i tretë mbi zhvillimin e planit të veprimit për korridorin ekologjik u zhvillua në Tushemisht më 17 janar 2024. Në këtë seminar morën pjesë 10 persona nga grupet e interesuara. Përfaqësues nga Bashkitë e Pogradecit, Maliqit dhe Korçës, RAPA Korçë dhe sektori i OJF-ve diskutuan mbi çështjet kyçe që prezantohen në këtë CCA. Gjatë […]

CategoriesISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz. Lajme

Gramsh: Zhvillohet wokshopi i dytë me aktorët lokal mbi zhvillimin e planit të veprimit për korridorin ekologjik Polis-Valamarë-Rungajë-Moravë-Gramoz

Më 11 Janar 2024 u zhvillua workshopi i dytë mbi zhvillimin e planit të veprimit për korridorin ekologjik Polis-Valamarë-Rungajë-Moravë-Gramoz, në Gramsh. Workshopi u zhvillua në Qendrën Kulturore të qytetit të Gramshit ku morën pjesë 13 persona nga grupet e interesuara. Kryetari i Bashkisë Gramsh theksoi se roli dhe angazhimi i bashkive vendore në këtë proces […]

CategoriesISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz. Lajme

Librazhd: Workshopi i parë me aktorët lokal mbi zhvillimin e planit të veprimit për korridorin ekologjik Polis-Valamarë-Rungajë-Moravë-Gramoz

Librazhd, 5 dhjetor 2023.  Me pjësëmarrjen e akorëve lokal u zhvillua në Librazhd seminari i parë në serinë e workoshop-eve mbi procesin e zhvillimit të planit të veprimit për korridorin ekologjik Polis-Valamarë-Rungajë-Moravë-Gramoz” – një korridor me rëndësi që lidh pesë zona të mbrojtura në juglindje të Shqipërisë. Takimi u zhvillua në zyrën e RAPA Elbasan […]

CategoriesLajme ISCCA - Menaxhimi i qëndrueshëm i korridoreve ekologjik në zonën e Polis-Valamarë-Rungaje-Moravë-Gramoz.

Aktivitet në natyrë: Një ditë edukimi mjedisor në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë

Librazhd Katund, 23 nëntor 2023. 15 nxënës të shkollës 9- vjeçare “Librazhd Katund” kaluan një ditë emocionuese në natyrë ku morën pjesë në pastrimin e ambientit të shkollës, shtimin e filizëve të rinj bimorë në zonën e tyre si dhe u bënë pjesë e lojërave zbavitëse dhe edukuese me tematikën e korridoreve ekologjike. Gjatë aksionit […]