Intv.al: Lumi Vjosa: I fundit i lumenjve të egër të Evropës

Njeriu në luftë me natyrën?! Lundrime me kajak për t’i thënë JO, ndërhyrjes së dorës njerëzore në rrjedhën e lumenjve. Zoom In, ju përcjell kthjelltësinë e pasurisë natyrore të Vjosës dhe jo vetëm.

Reportazh i përgatitur nga Intv.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *