Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesLajme Fushata “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës”

Protesta në lumin e Shushicës: Parku Kombëtar i Vjosës në rrezik

Njoftim i përbashkët për shtyp nga EuroNatur, EcoAlbania dhe Riverwatch ++ Një luginë e tërë ngrihet kundër devijimit të ujit të saj: Të shtunën, më 24 shkurt, kryepleqtë e fshatrave nga Lugina e Shushicës u mblodhën për të protestuar kundër planeve shkatërrimtare për Shushicën ++ Qeveria shqiptare dëshiron të devijojë ujin nga dega e Vjosës […]

CategoriesESPID4Vjosa Lajme

Tryezë diskutimi mes institucioneve dhe shoqërisë civile për Menaxhimin e Integruar të Basenit Ujor Vjosë

Tiranë, 20 Nëntor 2023. Përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Ministria e Bujqësisë, Agjencia për Menaxhimin e Burimeve Ujore, Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural, EuroNatur dhe EcoAlbania, u mblodhen në ambientet e COD (Center for Openness and Dialogue, Zyra e Kryeministrit), në një tryezë të përbashkët diskutimi mbi menaxhimin e integruar të basenit […]