Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesIniciativa

#Protect water – mbroni ujin

Të gjithë kemi nevojë për ujë për të mbijetuar, por pa lumenj, liqene dhe laguna të shëndetshme nuk ka ujë. Burimet e ujit në Evropë mbrohen nga legjislacioni i BE, por shumë qeveri të shteteve anëtare duan t’i dobësojnë këto ligje. Së bashku në duhet të ndalojmë këtë gjë. Komisioni Evropian tani kërkon mendimin tuaj përmes konsultimit publik. Kjo është mundësia juaj e vetme për t’I treguar atyre që të përforcojnë ligjet për ujin.