Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete

Protesta në Përmet kundër kërkimit për naftë në Luginën e Vjosës

Qytetarë të Përmetit, operatorë turistikë dhe organizata mjedisore protestuan të martën në Sheshin “Abdyl Frashëri” duke kërkuar ndalimin e kërkimeve për naftë nga ana e kompanisë Shell. Kërkimet që po realizohen nga kjo kompani për naftë apo gaz, në Luginën e Vjosën janë kthyer në një shqetësim për banorët e zonës e njëkohësisht edhe për […]