Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete

Mos ma prek Vjosën-Koncert sensibilizues

 

 

18 Tetor 2017 / Ora: 19.00 / Në Tiranë – “Sheshi Skënderbej” përballë Muzeut Kombëtar

Elina Duni | Eda Zari | Gent Rushi | Rob Luft |Vlashent Sata |Marsela Çibukaj |Linda Rukaj |Charles Lamouroux |Ermal Rodi |Florian Garcin |Emiljan Dhimo _Grupi Polifonik Lunxhëria |Grupi i Bënçës |Blerat & Besfort Këpuska | Dj. ODA

Artistët kthehen serish, fill pas një viti nga koncertet protestë “Mos ma prek Valbonën“, dhe “Jo, importit të mbetjeve në Shqipëri“, në Sheshin e Kryeqytetit, pranë Muzeut Kombëtar më datën 18 tetor, në mbrojtje të Lumit Vjosa.