Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete

Mariann Saether – Mbretëresha e Kampionatit Botëror të Kayakut mbështet “Turin e Lumenjve të Ballkanit”

Lindur e rritur në Norvegji, Saether është kampionia aktuale e sportit ekstrem kayak në botë, e cila zotëron fitore të shumta nga konkurset e stilit të lirë deri tek ato me canoe. Ajo është e apasionuar pas natyrës dhe e vendos atë para librave, çka është e habitshme duke parë diplomën e saj universitare 9-vjecare […]