Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete Ti japim zë mbrojtjes së lumenjve

Banorët e Gjoricës të shqetësuar kërkojnë informacion mbi HEC Gjoricë

++Banorët nuk janë informuar mbi statusin e projektit pas kundërshtimit nga ana e tyre++ Gjoricë, 07 Mars 2020. Në vazhdën e përpjekjeve për të mbështëtur komunitetet e prekura nga vala e ndërtimit të hidrocentraleve, EcoAlbania ka vijuar me turin e takimeve në zonën e Bulqizës. Në takimin me banorët e fshatit Gjoricë dhe përfaqësues të OJF-ve […]