Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNe Media

Ndërtimi i HEC-eve me vend e pa vend

Aleko Miho / Ndërtimi i HEC-eve me vend e pa vend

Gjatë periudhës 2005-2017 janë dhënë leje për të ndërtuar më shumë se 500 HEC-e, të vegjël dhe të mëdhenj të përhapur kudo në Shqipëri. Gjithë rrjedhjet lumore malore janë kthyer në një kantier ndërtimi!

CategoriesNe Media

Mjedisi shqiptar në udhëkryq – çfarë mund të përmirësohet

Aleko Miho / Mjedisi shqiptar në udhëkryq – çfarë mund të përmirësohet

Rruga e ndjekur në gjithë këtë periudhë tranzicioni për shfrytëzimin e pasurive natyrore dhe mbrojtjen e mjedisit ka qenë shumë dëshpëruese, me gjurmë tepër mbreslënëse, në shumë raste të pakthyeshme, me shumë kosto dhe pasoja të rënda në ekonominë e vendit, por dhe në vetë shëndetin e njeriut.