Porta vendore: Durrës, bregdeti i pushtuar nga ndërtimet e paligjshme

Një artikull nga Porta Vendore tregon për problematikën e shtimit nga subjektet private të një sipërfaqeje prej rreth 12.000 m2, me beton dhe rërë kundrejt detit, në zonën e plazhit të Durrësit.

Olsi Nika nga EcoAlbania flet për ndërhyrjet në bregdet, të cilat, përveç zaptimit të hapësirës publike, po dëmtojnë edhe ekosistemin detar.

Artikullin e plotë e gjeni  këtu