Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesAktivitete EYES on Vjosa – Angazhimi i të rinjve në sektorin e ekoturizmit në luginën e Vjosës Njoftime për shtyp

Inagurohet stacioni i kampingut dhe sporteve lumore në Vjosë dhe ndërmerret aksioni i ripyllëzimit të parkut të Shelgut në Tepelenë

Sot në Tepelenë u ndërmor aksioni i mbjelljes së pemëve dhe inagurmit të stacionit të kampingut dhe sporteve ujore në parkun e Shelgut në Tepelenë nga EcoAlbania dhe Bashkia e Tepelenës me ndihmën e të rinjve nga lugina e Vjosës.  Të pranishëm në këtë aktivitet ishin edhe Kryetari i Bashkisë Tepelenë, Z. Tërmet Peçi dhe deputeti i zonës Z. Laert Duraj.