Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

CategoriesNe Media

Reporter.al: Moratoriumet, çfarë shakaje pa kripë

Nga Gjergj Erebara / BIRN Në mënyrë të përsëritur, qeveria ka ndaluar gjëra të ndryshme. Dhe në mënyrë të përsëritur, askujt nuk ia ka ndjerë se çfarë ka ndaluar qeveria. Moratoriumi për pyjet ka gjasa do të ketë të njëjtin fat. Shumë vite më parë, Shqipëria vendosi të ndalojë shfrytëzimin e shtretërve të lumenjve për […]