Select Payment Method
Personal Info

Totali i dhuruar: €100,00

Lajme

Video: Sfidat mjedisore

Mjedisi kontribuon në mirëqenie shoqërore dhe rritje ekonomike, ndaj dhe shoqëritë e zhvilluara mundohen vazhdimisht ta ruajnë atë duke krijuar