Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Historia e Vjosës

Jetë e egër, lumë natyror, shumëllojshmëri speciesh, njerëz të thjeshtë dhe të dashur, eksplorimi i luginës së lumit, të flesh nën yje, kajakim në ujë të kristaltë dhe mesazhe të qarta pse duhet të luftojmë për mbrojtjen e lumenjve...“The Vjosa Story” sjell historinë e lumit Vjosa parë nga një këndvështrim ndryshe dhe synon rritjen e ndërgjegjësimit qytetar si dhe i bën apel shoqërisë dhe vendim-marrësve për të mbrojtur lumin e fundit të “egër” të Evropës. Ky dokumentar është realizuar në kuadër të fushatës “Të shpëtojmë zemrën blu të Evropës” në bashkëpunim me Leeway Collective.