Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Shfaqja e dokumentarit “Vjosa e Egër” në luginën e Vjosës dhe në Tiranë

EcoAlbania organizoi serinë e eventeve për shfaqjen e dokumentarit “Vjosa e Egër” të realizuar nga gazetari dhe producenti Artan Rama. Dy eventet e para u organizuan më 18 shkurt 2022 në Përmet në bashkëpunim me Cesvi-n dhe në Tepelenë me mbështetjen e Bashkisë Tepelenë. Ndersa në Tiranë shfaqja e dokumentarit u organizua më 23 Shkurt dhe do të ndiqet nga eventi në qytetin e Vlorës i cili do të organizohet më 17 mars 2022.