Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Lumi Devoll, dikur ujë i pijshëm, sot vendgrumbullim mbeturinash e ujërash të zeza

Në timbrin e zërit të zotërisë së moshuar që qëndron në pragun e derës të shtëpisë dy katesh, anës rrugës në Bilisht, dallohet nostalgjia për një kohë të shkuar, ku lumi Devoll ishte i kulluar dhe pastër. “Fajin” ia vë demokracisë që sot uji i lumit me të cilin është rritur, ka marrë ngjyrë të zezë, ndërsa anash saj qëndrojnë pirgje inertesh dhe mbeturinash.