Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Dita e Vjosës

“Dita e Vjosës”- një festë shumëngjyrëshe me pjesëmarrje nga i gjithë komuniteti i luginës së Vjosës u mbajt me 6 qershor 2015 për herë të parë nga EcoAlbania në Tiranë, me qëllim shpalosjen e vlerave të luginës dhe mbrojtjen e lumit të fundit të egër të Evropës. Gjatë gjithë kësaj dite festive të pranishmit u shoqëruan me frymën e Vjosës duke filluar që nga informacionet historike, problematikat, muzika, e deri tek produktet tradicionale të zonës së Përmetit, Tepelenës, Gjirokastrës e Selenicës.