Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

WEBINAR – Environmental legislation in Albania

Qendra EcoAlbania ka knaqësinë t’ ju ftojë të merrni pjesë në trajnimin online mbi të drejtën mjedisore në Shqipëri me aktorët lokal të qarkut Shkodër.

Trajnimi ka për qëllim informimin dhe njohjen e pjesmarrësve me paketën të Drejtës Mjedisore në Shqipëri, legjislacionin Evropian mjedisor, legjislacionin dhe konventat ndërkombëtare.

12 Mars 2021 | 11:00 – 13: 00

Për tu regjistruar në webinar klikoni KËTU

 

Ky trajnim organizohet në kuadër të projektit “Rritja e përgjegjshmërisë përmes zbatimit të së Drejtës Mjedisore në Shqipëri”, financuar nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë

(OSFA).

Date

Mar 12 2021
Expired!

Time

11:00 - 13:00
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *