Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: €100,00

Takim me komunitetin – Topojan

Në vijim të turit të takimeve me komunitetet e prekura nga zhvillimi i hidrocentraleve në vend, si pjesë e projektit “T’i japim zë mbrojtjes së lumenjve”, këtë javë do të organizojmë një takim me banorët e zonës në Topojan.

Ju ftojmë të na bashkoheni në një takim ndërgjegjësues për mbrojtjen e Grykës së Vanave.

Të premten, dt. 3 korrik 2020

Ora: 17:30

Topojan, Kukës

Aktualisht, janë ndërtuar rreth 10 HEC-e në zonën e Parkut Natyror “Korab-Koritnik” dhe KKT-ja ka miratuar ndërtimin edhe të 5 HEC-eve të tjerë, kësaj here në brendësi të parkut, në dy nga zonat më të bukura në Shqipëri; Topojani dhe Shishtaveci.

Këto HEC-e pritet që të marrin ujërat e përrenjve në luginën e bukur të Shishtavecit, e cila njihet për bukuritë në të gjitha stinët.

Date

Jul 03 2020
Expired!

Time

17:30 - 19:00

Location

Topojan, Kukës
Eco Albania

Organizer

Eco Albania
Phone
+355 44 31 7720
Email
[email protected]
QR Code
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *